** Balíkovna za 39 Kč ** Exkluzivní sleva 34 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰

Vanilkový cukr, BIO

Vegan Bio Bez lepku
Značka: Amylon
16 Kč 2 000 Kč / 1 kg
Skladem (9 ks)
  • Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale rozdrcené vanilkové lusky. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.

  • BIO vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jim koláče, palačinky nebo kaše. Na posypání moučníků smícháme obsah sáčku se 7 lžícemi moučkového cukru.

  • Složení: BIO třtinový cukr, BIO vanilka mletá (1,5 %).

Detailní informace

Dopravné
Dopravné od 69 Kč
Doprava zdarma od 3490 Kč.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

Tipy a recepty na použití BIO vanilkového cukru:
  • pečení - vanilkovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
  • krémy - i studené dezerty můžete provonět vanilkou
  • kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, zasypte ji navrch ještě vanilkovým cukrem
  • zmrzlina - oblíbenou vanilkovou zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrem hotovou raz dva
  • nápoje - vanilkový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu

  • Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1692 kJ/398 kcal. 
  • Tuky: 0.2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. 
  • Sacharidy: 98.9 g. z toho cukry: 98 g. 
  • Bílkoviny: 0.1 g. 
  • Sůl: 0.01 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry a zdravá sladidla
Hmotnost: 0.01 kg
Země původu: Česká republika
Značka: Amylon
Balení: 8 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: