Vanilkový cukr, BIO
Související produkty
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...
Vláknina je důležitá složka potravy, kterou ale naše tělo obtížně tráví. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnou a nerozpustnou. Z velké části je rozpustná vláknina při...
Inovované sladidlo Klasik 4Slim je stolní sladidlo na bázi extraktu z kořene čekanky a rostlinných vláknin. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Detailní popis produktu
Tipy a recepty na použití BIO vanilkového cukru:- pečení - vanilkovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
- krémy - i studené dezerty můžete provonět vanilkou
- kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, zasypte ji navrch ještě vanilkovým cukrem
- zmrzlina - oblíbenou vanilkovou zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrem hotovou raz dva
- nápoje - vanilkový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
- Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1692 kJ/398 kcal.
- Tuky: 0.2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g.
- Sacharidy: 98.9 g. z toho cukry: 98 g.
- Bílkoviny: 0.1 g.
- Sůl: 0.01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Amylon |
Balení: | 8 g |
Xylitol je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak jeho vliv na lidský...
Výborný do pečení sladkých pokrmů, jako přídavek do kaší nebo snídaňových směsí. Citrón má nádhernou vůni i chuť a má povzbuzující účinky. Díky němu oživíte a ozvláštníte každý...
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Preferujete třtinový cukr? Pak doporučujeme s naší BIO levandulí Chodouňskou. Dávno skončily dohady, zda naše tělo potřebuje cukr. Ovšem, že ano. Jen ne te rafinovaný! Postačí,...
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy....
Jedná se o zdravější variantu slazení. Datlový cukr můžete použít všude tam, kde používáte běžný cukr, jeho sladivost je nižší, než u běžného cukru.Složení: 100 % datlový...
Použití: Sladivost ovocného cukru je o 30 % větší než u řepného cukru. K přímé spotřebě. Složení: krystalická fruktóza.
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy. Šťáva vytékající během drcení třtinových stvolů je zahušťována...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.