Para ořechy, medium
Související produkty
Celozrnné pšeničné těstoviny jsou známé svými výjimečnými kvalitami. Jsou zdrojem energie, sacharidů, rostlinných bílkovin a vlákniny. Jsou sytější oproti necelozrnným...
Klasické obří bíle fazole Jumbo, prvotřídní kvality a tradiční silně aromatické chuti a na jazyku se rozplývající konzistence, představují oblíbenou fazolovou pochoutku v...
Mladý ječmen je jednou z nejoblíbenějších zelených potravin. Tradičně je považován za zelenou potravinu, která má nejsilnější účinek v dodání vitality. Je velmi bohatým zdrojem...
Mandle jsou bohaté na vitamíny a minerály, mají vysoký obsah dietetické vlákniny a tuků, což je pro lidský organismus velice přínosné.Mandle můžeme konzumovat mnoha způsoby....
Vlašské ořechy jsou kvalitním zdrojem proteinu (15 g ve 100 g) a díky vyššímu obsahu tuku (65 g ve 100 g) rychle zasytí a jsou doporučovány i při redukční dietě a často je...
Borůvky. Borůvkový prášek využijete k obarvování krémů, korpusů, nápojů, želatiny, vajíček, atd.. Vhodná příměs do jogurtu, tvarohu, shaku, apod.. Vhodný jako...
Co znamená W240? WW anebo W (White wholes) = bílá a celá jádra.Jedná se o nejvyšší výběrovou třídu kešu ořechů. Oříšky musí mít bílou barvu - barvu světlé slonové kosti, světle...
Detailní popis produktu
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 2891/691 |
TUKY [g] | 67 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 16 |
SACHARIDY [g] | 4 |
z toho CUKRY [g] | 2 |
VLÁKNINA [g] | 8 |
BÍLKOVINY [g] | 14 |
SŮL [g] | 0,08 |
SODÍK [mg] | 2 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy a ořechová jádra |
---|---|
Země původu: | Bolívie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Pražená nesolená varianta našich kešu ořechů, která je vhodná jako alternativa například ke klasickým bramborovým lupínkům na rodinné oslavy. Kešu ořechy jsou skvělé...
Díky své jedinečné máslové chuti jsou velmi oblíbené pro výrobu ořechových past, přímou spotřebu, na vaření, pečení, přípravě cukroví či sladkých dezertů. Jednoduše z nich...
Mandle můžeme konzumovat mnoha způsoby. Můžeme jíst mandle syrové nebo pražené, jako svačinu samostatně nebo je přidat do sladkých nebo slaných jídel. Můžeme je využít nakrájené...
Tyto mandle se považují za nejvíce přirozené a zdravé. Jelikož jsou tzv. "natural" = se slupkou.Jsou také kvalitním zdrojem antioxidantů, které jsou z větší části uloženy na...
Vlašské ořechy jsou kvalitním zdrojem proteinu (15 g ve 100 g) a díky vyššímu obsahu tuku (65 g ve 100 g) rychle zasytí a jsou doporučovány i při redukční dietě a často je...
Díky své jedinečné máslové chuti jsou velmi oblíbené pro výrobu ořechových past, přímou spotřebu, na vaření, pečení, přípravě cukroví či sladkých dezertů. Jednoduše z nich...
Arašídy jsou velmi bohaté na živiny. Obsahují 25 % bílkovin, vysoké množství tuků, cukrů. Dále se v nich vyskytuje vitamín B1 (thiamin), B3 (niacin), B5, B6 a B9, antioxidanty a...
Mandle jsou bohaté na vitamíny a minerály, mají vysoký obsah dietetické vlákniny a tuků, což je pro lidský organismus velice přínosné.Mandle můžeme konzumovat mnoha způsoby....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.