Ořechovo - ovocná směs s kávou, BIO
Související produkty
Fazolky jsou červeno-hnědé barvy a mají nasládlou ořechovou chuť. Fazole adzuki mají vysoký obsah vlákniny a bílkovin. Jsou ideální jako alternativa pro...
Guarana je známá pro své povzbuzující účinky. Přispívá k optimalizaci udržování pozornosti a bdělosti. Posílí tělo i mysl. Pomůže stimulovat normální funkci imunitního...
Pražená nesolená varianta našich kešu ořechů, která je vhodná jako alternativa například ke klasickým bramborovým lupínkům na rodinné oslavy. Kešu ořechy jsou skvělé...
Co znamená W240? WW anebo W (White wholes) = bílá a celá jádra.Jedná se o nejvyšší výběrovou třídu kešu ořechů. Oříšky musí mít bílou barvu - barvu světlé slonové kosti, světle...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 16 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1902 / 455
TUKY [g]: 27,1
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] : 5,3
SACHARIDY [g]: 40,1
z toho CUKRY [g]: 34,1
VLÁKNINA [g]: 6,5
BÍLKOVINY [g]: 9,3
SŮL [g]: 0,03
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy a ořechová jádra |
---|---|
Země původu: | Německo |
Značka: | Les fruits du paradis |
Díky své jedinečné máslové chuti jsou velmi oblíbené pro výrobu ořechových past, přímou spotřebu, na vaření, pečení, přípravě cukroví či sladkých dezertů. Jednoduše z nich...
Díky své jedinečné máslové chuti jsou velmi oblíbené pro výrobu ořechových past, přímou spotřebu, na vaření, pečení, přípravě cukroví či sladkých dezertů. Jednoduše z nich...
Arašídy jsou velmi bohaté na živiny. Obsahují 25 % bílkovin, vysoké množství tuků, cukrů. Dále se v nich vyskytuje vitamín B1 (thiamin), B3 (niacin), B5, B6 a B9, antioxidanty a...
Lískové oříšky v biokvalitě se skvěle hodí na přípravu sladkých dezertů, budou vám ale chutnat i v salátu nebo třeba v rizotu. Lze z nich připravit dokonce máslo. Pražením...
Mandle jsou bohaté na vitamíny a minerály, mají vysoký obsah dietetické vlákniny a tuků, což je pro lidský organismus velice přínosné.Mandle můžeme konzumovat mnoha způsoby....
Tyto mandle se považují za nejvíce přirozené a zdravé. Jelikož jsou tzv. "natural" = se slupkou.Jsou také kvalitním zdrojem antioxidantů, které jsou z větší části uloženy na...
Mandle jsou bohaté na vitamíny a minerály, mají vysoký obsah dietetické vlákniny a tuků, což je pro lidský organismus velice přínosné.Mandle plátky jsou ideální na pečení a...
Mandle jsou bohaté na vitamíny a minerály, mají vysoký obsah dietetické vlákniny a tuků, což je pro lidský organismus velice přínosné.Mandle můžeme konzumovat mnoha způsoby....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.