Levandulový sirup
Související produkty
Fructal šťáva je zcela přírodní šťáva. Má 100 % podíl ovoce a zeleniny neobsahující žádné přísady. Šťávy jsou bez přidaného cukru, obsahují pouze cukry, které se přirozeně...
Čistý přírodní jablečný mošt: koncentrovaný fyzikálním odpařením na hustou šťávu žádné konzervanty ani barviva, ani cukr Použití: Naředíte jej vodou a získáte od...
Kombucha bancha s příchutí citronu je vyráběna ochucením kombuchy Japan Bancha v biokvalitě výhradně přírodními aromaty. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi...
Mléčně kvašená řepná šťáva z přímého lisování. Řepa pochází z biodynamické produkce (demeter) a nepochází z hybridních semen, ale z...
Mléčně kvašená zelná šťáva z přímého lisování. Zelí pochází z biodynamické produkce (demeter) a nepochází z hybridních semen, ale z původních odrůd. Při mléčném kvašení převážně...
Detailní popis produktu
Sirup uchovávat v chladu, temnu a suchu. Nejlépe při teplotě od + 5°C do + 25°C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.97 kg |
Balení: | 500 ml |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | sirupy Vladimír |
Nápojový koncentrát. Nenahraditelný v zimě na prohřátí a při nachlazení. Složení: cukr, zázvorová šťáva a vodní výluh 40%, citronová šťáva.
Ruční výroba. Na 1 litr výluhu je použito 100 g bylinek. Slazeno přírodní třtinovou šťávou.Suroviny (bylinky) pocházejí z certifikované přírodní zahrady v...
Nápojový koncentrát. Skvělá kombinace a pokud vám nestačí, přidejte trošku bílého rumu, dolijte sodou. Složení: cukr, meruňková šťáva 35%, vodní výluh z květů...
Sladká malinová chuť proměňuje tento sirup v opravdový požitek. S tímto sirupem z jablečné a malinové šťávy připravíte osvěžující nápoj pro děti a okouzlíte s ním každou...
Nápojový koncentrát. Takhle voní těšení se na prázdniny. Složení: cukr, jahodová šťáva 35%, voda, citronová šťáva, balzamico ocet.
Agávový sirup svetlý je zahuštěná šťáva z kaktusů agáve. Má jemnou a neutrální chuť i barvu. Jeho hustota je zhruba někde uprostřed mezi nejřidším a nejhustším sirupem. Agávový...
Datlový sirup je ovocné sladidlo charakteristické svojí tmavě hnědou barvou a velmi sladkou chutí. Jeho vlastnosti ocení každý, kdo hledá rostlinnou alternativu za med či...
Rýžový sirup je světlý, tekutější než ostatní rostlinné sirupy a má poměrně nízkou sladivost. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni. Vyrábí se fermentací rýže. Jeho největší...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.