Banán, lyofilizovaný, sušený mrazem
Související produkty
Vychutnejte si 100 % sušené křupavé višně, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého ovoce a jsou bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel. K...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...
31 % mrazem sušeného banánu a kvalitní Ekvádorské kakao = ranní vzpruha pro náročný den. Rychlá snídaně podle Natural Bars je jako vždy 100 % NATURAL a plná lyofilizovaného...
Detailní popis produktu
Skladujte v suchu a temnu.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energetická hodnota 1449 kJ / 346 kcal
Tuky 1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 74 g z toho cukry 63 g
Vláknina 9 g
Bílkoviny 4 g
Sůl 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lyofilizované ovoce, sušené mrazem |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Balení: | 100 g |
Značka: | Natural Bars |
Borůvky obsahují velké množství železa a vitamínu C – chrání tedy naše tělo a posilují náš organismus.Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech...
Vychutnejte si 100 % sušené křupavé višně, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého ovoce a jsou bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel. K...
Mrazem sušené plátky jahod, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel.Lyofilizace je proces...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...
Lyofilizované neboli mrazem sušené plátky broskví u si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností jako je vůně, chuť, barva a živiny. Jsou...
Mango bez obsahu cukru a SO2 je delikátní pochoutka s čistou chutí. Je to velmi oblíbené ovoce. Je vhodné jako malá svačinka nebo jej lze použít jako základ pro skvělé...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.